Ik ben Lesje | Aesthetic Rags

'aesthetic rags'

Wij zijn een nieuw kledingmerk, gespecialiseerd in bedrukte shirts, hoodies, sweaters, noem maar op! Niet hip, wel cool. Niet normaal, wel een tikkie apart. Dat is onze eígen lijn... Maar we doen meer... Doordat wij diverse manieren van kledingbedrukking in eigen beheer doen kunnen wij een markt bedienen die het heel vaak toch al niet zo makkelijk heeft. De kleinere bedrijven. Klein qua budget of klein qua bedrijfsruimte...

Heb jij behoefte aan merchandise voor jouw bedrijf maar geen ruimte om dozen vol of zelfs pallets met shirts op te slaan? Heb je uberhaupt niet het budget om een pallet te bestellen, om op die manier aanmerking te komen voor een aantrekkelijke staffel? Dan ben je niet de enige! En bovendien kun je jouw kostbare bedrijfsruimte beter gebruiken voor bedrijvigheid!

Daarom kun je bij ons terecht voor merchandise op maat. Je bestelt alleen wat je in de komende periode denkt nodig te hebben voor promotie of verkoop en wij leveren kleine aantallen die je meteen in jouw winkel kunt hangen of gebruiken voor promotiedoeleinden, etc. Raakt het voorraadje op dan bestel je gewoon bij! Wij bedrukken het direct en leveren jouw precies wat en hoeveel je nodig hebt. Ideaal!

Wij hebben verschillende soorten shirts, sweaters, longsleeves en hoodies in ons assortiment en op voorraad. Ben je op zoek naar andere bedrijfskleding zoals bijvoorbeeld een werkbroek, stofjas, schort, veiligheidsvest, koksbuis of iets anders, dan kunnen wij dat uiteraard ook aanbieden door samenwerking met leveranciers van alle mogelijke soorten kleding. Stuur ons een email om te zien wat de mogelijkheden zijn.

Wij hebben geen showroom, wagenpark, groot bedrijfspand of andere kostbare overhead. Dat hoef jij dus ook niet te betalen! ;-) Daarom, de beste kwaliteit voor een zeer aangename prijs!

Mobirise
Adres

Amsterdam.

Contact

Email: info@aestheticrags.com
Phone: +31 (0)20 7588871